Facebook

ObseSS501

ObseSS501

duminică, 9 ianuarie 2011

Park Jung Min(SS501) isi dezvaluie programul pentru 2011


         Jung Min are mari sperante pentru anul 2011,pentru ca el a fost nascut in anul iepurelui(1987).El se pregateste pentru debutul solo,a realizat un photobook in Japonia si a sustinut sesiuni de autografe pentru fanii sai.

Albumul sau solo va fi realizat pe data de 20 ianuarie iar anul 2011 va fi unul incarcat pentru Jung Min.

El a precizat: “In luna ianuarie imi voi promova albumul in Coreea.Am in plan sa realizez un turneu care sa cuprinda Japonia,Taiwan, si Thailanda in februarie.Incepand cu luna aprilie voi filma o drama in Taiwan. De asemenea,voi veni acasa pentru fanmeetinguri si pentru ziua mea.In luna mai,voi realiza un album in Japonia care va fi urmat si de promotiile in China.Pentru cea de-a doua jumatate a anului,voi reveni in Coreea pentru a anunta drama si noul album."

........................................................................................................................................................................

El a continuat sa spuna ca activitatile solo sunt o buna oportunitate pentru a invata ceva nou si a deveni mai bun in ceea ce face.

Initial,Jung Min si-a anuntat debutul solo in luna noiembrie 2010,dar a fost amanat pentru luna februarie datorita incidentului din insula Yeonpyeong.Cu aceasta ocazie,Jung Min a hotarat sa mai adauge albumului sau cateva melodii.

Park Jung Min a mai spus:"Simt ca am o mare responsabilitate ,mai ales acum ca voi debuta solo.Sunt primul dintre membrii SS501 care face acest lucru."

........................................................................................................................................................................

Primul showcase/fanmeeting va fi sustinut pe data de 22!!!


Succes ,JungMinnie!!!



Sursa:allkpop.com
Romanian translation:Emmy Lee@ObseSS501

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu