Facebook

ObseSS501

ObseSS501

Kim Kyu ~Birthday


~ In curand vom sarbatori ziua de nastere a iubitului nostru membru din SS501 , Kim Kyu Jong . Pentru ca face 24 de ani si pentru ca il iubim vrem sa-i pegatim o surpriza . Ne-am gandit sa realizam ceva special si distractiv ,  totodata pe langa mesajele , urarile de “La multi ani “ vrem  sa avem cateva materiale din partea voastra : puteti face un desen , puteti pregati o urare video , o prajitura cu initialele numelelui lui , puteti desena in parc , puteti pregati un dans .. orice credeti voi ca este cat mai creativ si interesant , noi am dat doar cateva exemple dar cu siguranta pot fi mult mai multe lucruri insiprate .

 Precizam ca nu trebuie sa fi inscris pe forum ca sa poti paticipa, acum ne adresam tuturor fanilor Kim Kyu Jong sau SS501 din Romania .

Daca doriti sa participati trimiteti materialele pana pe 15 februarie pe adresa noastra de e-mail !
Daca ai vazut anuntul dar inca nu esti lamurit in totalitatea sau doresti sa ne pui cateva intrebari asteptam sa ne contactezi si iti vom raspunde , sperand sa te lamurim ! [ pute-ti face asta prin e-mail , sa contactati prin mp ( mesaj privat ~ pe forum ) moderatorii sau administratorii sau sa luati legatura cu noi prin messenger !
  Fi-ti cat mai creativi !

Facem tot posibilul ca materialul creat ( filmuletul ) sa fie vizualizat si de Kim Kyu Jong .. insa nu promitem nimic ! :D

SS501 Fighting
Contact : ss501.romanianfanclub@yahoo.com