Facebook

ObseSS501

ObseSS501

miercuri, 12 ianuarie 2011

Membrii SS501 merg in Hong Kong pentru fanmeeting








            Membrii grupului sud-coreean SS501 isi desfasoara activitatile solo.

Astfel,Kim Kyu Jong si Heo Young Saeng au ajuns in Hong Kong pentru a sustine un fanmeeting si au acordat un interviu pentru "Oriental daily".

Cand cei doi au sosit la aeroport,sute de fani i-au asteptat cu bratele deschise si le-au spus un calduros"Bun venit!'.

Intre timp, cantaretul Wuchun(din formatia taiwaneza "Fahrenheit") a iesit din zona restrictionata a aeroportului si a avut un moment destul de jenant,pentru ca fanii au spus "Bun venit!" persoanei nepotrivite.

Amandoi au un program incarcat iar Young Saeng a spus ca daca va avea timp el isi doreste sa viziteze din nou Lan Kwai Fung ,pentru ca apreciaza farmecul unic al locului.

Asa cum stiti,cei cinci membri SS501 se afla in agentii diferite si isi desfasoara propriile activitati.De asemenea,Young Saeng va realiza luna viitoare un album solo iar Kyu Jong a marturisit ca se va indrepta spre domeniul actoriei.Ambii au spus ca il apreciaza foarte mult pe Jacky Chan (si eu la fel ) si ca el a fost starul pe care ei au vrut sa-l intalneasca cel mai mult.

Cand au fost intrebati despre cat de greu este sa lucrezi solo,ei au spus ca atunci cand sunt impreuna(toti 5) este mult mai frumos...dar acum trebuie sa inceapa ca newcomers(nou-veniti).


Credits: orientaldaily.on.cc + English translation: PlanetHyun.blogspot.com

Sursa:Triple S Philippines

Romanian translation:Emmy Lee@ObseSS501

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu