Facebook

ObseSS501

ObseSS501

sâmbătă, 18 decembrie 2010

        Noutati despre Kim Hyun Joong


         In ciuda faptului ca membrii formatiei SS501 s-au mutat la diferite agentii si si-au inceput activitatile solo,fanii japonezi inca il vad pe Hyun Joong ca liderul SS501.

Pe data de 14 decembrie,4pm, la Tokyo Dome City JCB Hall a inceput sedinta foto oficiala.Shu-I, D-NA, Tomuro Tetsuya, GACKT, VANNESS, Kim HyunJoong, Joe Cheng, HwanHee, Bae YongJoon au fost prezenti de asemena pentru fotografii.

Doar 630 de fani au fost alesi prin tragere la sorti sa participe la acest eveniment si 200 de reporteri din Japonia,China,Taiwan,Coreea si alte tari asiatice au venit pentru acest lucru.

La sedinta foto,Kim Hyun Joong a spus in japoneza:"
Buna,sunt Kim Hyun Joong.Astept sprijinul vostru.", apoi a zambit radios, ca de obicei.


De fiecare data cand Kim Hyun Joong apare pe scena ,fanii il striga "Liderul"(adica liderul SS501).Pe langa asta,el raspunde la salut(se apleaca) si multumeste fanilor.

La acest eveniment,Hyun Joong a venit imbracat intr-o tinuta casual,foarte confortabila-blugi negri,haina si vesta negre.
..................................................................................................................................................................



Hyun Joong isi doneaza hainele de la "Asia Games opening ceremony"



Cantaretul si actorul Kim Hyun Joong si-a donat hainele purtate la evenimentul "Asia Games opening ceremony".

Pe data de 14,Hyun Joong a participat la "Smile Project"(eveniment de caritate) iar in timpul unei licitatii pe aceeasi tema si-a donat hainele purtate la ceremonia de deschidere "Asian Games".

El a spus:"Hainele acestea au fost croite special pentru ceremonia de deschidere"Asia Games"".De asemenea,Hyun Joong si-a marturisit gandurile cu privire la actul de binefacere si a adaugat:"
Pentru ca aceasta este o activitate care da posibilitatea copiilor din Asia sa zambeasca ,sunt foarte fericit."

In aceasta zi, Kim HyunJoong a aparut la ceremonia de deschidere alaturi de faimosul producator japonez Komuro Tetsuya si a cantat OST-ul pentru drama"Naughty Kiss"-"One more time" si o melodie solo-"Please be nice to me",impresionand fanii japonezi...




...................................................................................................................................


Sursa:Triple S Philippines

Romanian translation:Emmy Lee@ObseSS501 Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu