Facebook

ObseSS501

ObseSS501

miercuri, 18 august 2010

Kim Hyun Joong 'The First Love Story' Teaser + More Reports From Bali




2010.08.18 Miercuri

Kim Hyun Joong primul DVD Premium & Foto "The First Love Story" - Raport Locatia: Bali nr.2 -

Pranzul începe la 1:30 la locul de vedere Lunchbox.

Hyun Joong amestecat, de asemenea, împreună cu personalul are o masa simpla, Kimchi Fried Rice.

În acest timp, Hyun Joong pare sa fi revenit la acel tanar nevinovat, reflectandu.si farmecul Fotografierea începe ,din nou de la 14:20, Hyun Joong a apărut după ce se schimbă într-un costum gri.





03:30.
De această dată, Hyun Joong s-a schimbat în pantaloni albi cu camasa gri si vesta ,deoarece are interviu pe marginea piscinei.
El a vorbit despre activităţile sale proprii, despre fanii japonezi şi, de asemenea, de proaspatul lui inceput ca artist şi ambiţiile sale de viitor, etc, chiar şi directorul a fost uimit de "Hyun Joong Talk".






De aici din indepartare, de la Bali, Hyun Joong a trimis un apel la toţi fanii, "Vă rog să aşteptaţi DVD-ul de vânzare pe 29 octombrie"

Shooting.ul din prima zi sa încheiat fără nici o problemă şi Hyun Joong arata partea lui dură , sa dus direct la sala de sport pentru formare.

Personalul a fost surprins de acest lucru.


---------------
Guy's chiar ca vrea sa arate bine.!(^.^)







Personalul la asteptat la curtea din fata, in fata recepţiei , au lua cina împreună.

Hyun Joong apărut complet diferit fata de timpul de fotografiat,a purtat tricou negru ,pantaloni si o palarie. După ce personalul a văzut semnele in partea stanga a umarului ,bratului si picioarele , după accidentul de motocicleta , el a spus "Nu mai mult decat echizitia pe motocicleta mea".

Împreună cu personalul, Hyun Joong avand Samgyeopsal {burta de porc"dupa atata mancare de la restaurant:)).] a fost condus in oras sa joace fotbal.



------------------

Wonderful.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu