Facebook

ObseSS501

ObseSS501

luni, 16 august 2010




După Bae Yongjun , care va participa la programul de caritate DATV lui 'Smile proiect ", Kim HyunJoong a decis să se alăture, de asemenea. Acest proiectul "Smile" este un proiect care are scopul a umple viaţa de zi cu zi a copiilor cu un zambet frumos. Aceşti copii sunt cei care sunt responsabili pentru Asia de maine. Acest proiect va avea ca scop să ofere o mână de ajutor şi să prezinte un cadou cu zâmbet pentru copiii dezavantajaţi, indiferent de ţara ,în diferite regiuni din Asia, cum ar fi Cambodgiei şi a Filipinelor, etc..

Deoarece Bae YongJoon sa decis să participe, Kim HyunJoong care a semnat recent cu Keyeast , de asemenea, aderarea pe 14 decembrie, la Tokyo Dome Japonia pentru această serie de primul "proiect Smile" - "mesaj! Asia de la ".

In tot acest timp, Bae YongJoon a fost constant, care desfăşoară activităţi de donare în Coreea şi, desigur, in Asia. El a făcut donaţii diverse, cum ar fi oamenilor afectati de tsunami, precum şi pentru deversare de petrol in incident, etc Taean, şi, de asemenea, a participat la campaniile de donare.

De asemenea, vreau sa va supun despre diferite metode prin care Kim HyunJoong a luat parte la acte de caritate. Incepand de la începutul lunii iunie, el a participat la un concert de binefacere Filipine, după care fondurile strânse de la acest concert vor fi donate pentru mamele singure şi pentru construirea de case, nu numai dar toti fanii lui sunt rugati sa doneze bunuri sub numele lui.:)

Prin acest eveniment , ei vor vedea cu siguranta mai multe zambete răspândite pe intreg continentul ,pe fata copiilor din Asia.

Acest eveniment "proiect Smile S.1 - mesaj! Spre Asia" va avea loc pe 14 decembrie la Tokyo Dome, şi nu.l include doar pe Bae YongJun si Kim HyunJoong, ci si alte stele asiatice cu ar fi popularul cântăreţ japonez GACKT şi din Taiwan actorul Vanness Wu ;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu