Facebook

ObseSS501

ObseSS501

marți, 17 mai 2011

Iata de ce nu apare Heo Young Saeng in prea multe emisiuni!


Ha ha ... scumpul nostru print numai prostioare spune!

Motivul pentru care Heo YoungSaeng nu apare in emisiuni tv ? "Sunt un misterios"

Heo YoungSaeng din SS501 dezvaluie motivul pentru care nu apare in emisiuni tv.

La KBS2TV in 'Happy Together' ,difuzata pe 12 May , Heo Young Saeng a explicat de ce nu a aparut in prea multe emisiuni tv alaturi de colegii din SS501.

" Asta e pentru ca joc pe misteriosul ."Heo YoungSaeng a inceput sa spuna:"Nu sunt bun la vorbit. " Asta e conceptul pe care l-a creat , ca e un print timid.A mai spus ca "Nu sunt asa de obicei.",adaugand mult ras.

O intrebare pusa de Yoo JaeSuk "Care conceptul adevarat al tau? " ,Heo Young Saeng a raspuns "Pai doar un baiat chic", facandu-i pe Mc sa isi piarda cuvintele.Park MiSeon a chicotit si a intrebat "Alaturi de durere?" si a mai venit un episod de rasete.




Video uploader:SSYYB2R@Youtube


Heo Young Saeng "Nu exista dragoste intr-o casnicie".Asa un raspuns direct, poate e burlac?

Heo Young Saeng ne-a dezvaluit ca o casatorie nu se echivaleaza cu dragostea.

Pe 12 Mai la KBS 2TV 'Happy Together Season' unde au fost Heo Young Saeng,noul cuplu Park Ji Yoon-Choi Dong Seok, Kim Jong Min, Park Tab Hee, si-au aratat calitatea de a vorbi fluent .

Dupa ce cuplul Park Ji Yoon-Choi Dong Seo si-au spus povestea ,Shin Bong Sunl-a intrebat pe Heo Young Saeng "Cei singuri nu se gandesc ca vor sa se casatoreasca?" La care ,Heo Young Saeng a marturisit sincer"De tanar ,am crezut ca intr-o casatorie nu exista dragoste"

Toate lumea era curioasa in legatura cu raspunsul lui Heo Young Saeng "Ma simt ca si cum as fi fost reprimat".

Apoi , publicul l-a intrebat" "Ce fel de represiune primeste Park Myung Su, care este casatorit ?" "Duminica,nu pot iesi din casa", "Acasa nu pot primi apeluri si cand vreau, si trebuie sa renunt la baut dupa un timp",a adaugat , izbucnind in ras.



Source:Triple S Philippines

Romanian trans:Andrea@ObseSS501

Un comentariu: