Facebook

ObseSS501

ObseSS501

marți, 23 noiembrie 2010

Noutati despre  Kim Hyun Joong 


Zilele acestea au aparut foarte multe stiri despre liderul formatiei SS501,Kim Hyun Joong si am decis sa fac o sinteza a celor mai importante lucruri.


1.Recent,intr-un interviu,Kim Hyun Joong (SS501) a afirmat ferm faptul ca trupa SS501 NU SE DESPARTE!!!El a spus:"Pentru moment,noi lucram la albumele solo.Avem in plan sa revenim impreuna pe scena pentru un nou spectacol.Datorita faptului ca agentiile nostre sunt diferite este destul de greu sa ne sincronizam programul ,dar totul va fi bine."De asemenea,Hyun Joong a mentionat faptul ca ia legatura cu fiecare dintre colegii de trupa in fiecare zi. 

Sursa:allkpop


2.De asemenea,cu fiecare ocazie,Hyun Joong nu uita sa vorbeasca despre SS501.El a mai marturisit faptul ca trupa va sustine un concert cat de curand .Hyun Joong a precizat:"Nu va fi un concert pentru profit,ci va fi unul exclusiv pentru fani.Pentru ei -fanii,care ne iubesc,vom sustine un spectacol unde pretul biletelor va fi extrem de mic.Banii stransi vor fi donati in scop caritabil...Bineinteles, asta daca toate agentiile sunt de acord(LAUGHS).Cu siguranta o sa facem.!"

Credits : ricky337@donga.com + SS601.com + (English Translation) xiaochu @ Quainte501.com


3.Kim Hyun Joong va realiza un album solo anul viitor!El se pregateste pentru comeback-ul din prima jumatate a  anului  viitor  spunand ca nu poate renunta la visul sau de a fi cantaret.

Fiind intrebat despre ceea ce isi doreste ,Hyun Joong a mentionat faptul ca i-ar placea sa intalneasca un  extraterestru si sa exploreze spatiul...

....................................................................................................................................................................

Source: Star News + allkpop

4.Intr-un alt interviu,liderul SS501 a mai mentionat faptul ca a suferit acum cateva luni si un accident de motocicleta. Accidentul s-ar fi produs pe data de 28 mai cand el si un prieten mergeau cu motocicleta pe sosea si au fost loviti de un alt vehicul.

In final,totul s-a terminat cu bine!!!


Kim Hyun Joongie ai grija de tine ,iti uram succes si de abia asteptam comeback-ul solo si cu intrega formatie SS501!


Sursa:Triple S Philippines

Romanian translation:Emmy Lee

Un comentariu:

  1. Doamne as vrea sa fiu eu extraterestrul !!!
    Imi pare rau de accidentul pe care la avut,sper sa nu se mai intample!!! Kim Hyun Joong as OXGENk

    RăspundețiȘtergere