Facebook

ObseSS501

ObseSS501

duminică, 31 octombrie 2010

                     Interviu  cu  Kim  Hyung  Jun

 

Membrul SS501 Kim Hyung Jun,care si-a inceput cariera solo a acordat un interviu in care a raspuns la diferite intrebari.Iata o parte din discutie:

 .......................................................................................................................................................


-Nu este putin stresant sa desfasori activitati solo?

 

HyungJun:De fapt,sincer vorbind exista situatii stresante si in activitatile de grup...Asta nu inseamna ca nu imi plac activitatile de grup dar acum am posibilitatea sa fac lucrurile pe care le vreau eu si sunt foarte incantat!


-Ce se va intampla cu activitatea SS501?


HyungJun:Noi cu siguranta nu suntem despartiti!!! Doar ca in aceasta perioada fiecare dintre noi isi desfasoara activitatile solo in diferite domenii.Chiar daca suntem in agentii diferite ne ajutam si ne sprijinim unul pe altul.Companiile din care facem parte au promis deja ca vor sustine activitatile trupei  SS501!Inainte de a implini 30 de ani,noi cu siguranta ne vom atinge scopul obtinand premiul Daesung.Planul membrilor de a realiza  un album anul viitor este adevarat.Vom dovedi tuturor si nu ne vom dezamagi fanii!!!


-Cum te pregatesti pentru musicalul "Cafe in"?


HyungJun:...as minti daca as spune ca nu sunt putin ingrijorat.Ca interpret ,trebuie sa combin scena si muzica,la fel si cantatul cu actoria pentru musical, dar sunt diferente intre acestea.Am invatat foarte multe de la (Kang) Ji Hwan hyung cu care impart aceeasi agentie.Nu numai ca m-a instruit in domeniul actoriei dar m-a ajutat mult si in viata de zi cu zi!


............................................................................................................................................................


Credits: Sports Khan + Trans: Only Jun (kimhyungjun.net)

Sursa:Triple S Philippines

Romanian translation:Emmy Lee@SS501 Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu